OM CME

Creative Music Education – CME – drivs som modern privat musikskola och erbjuder ett rikt utbud av kurser för både barn, ungdomar och vuxna. Den har funnits på Östermalm, i Stockholm sedan 1998 då den grundades av gitarristen och pedagogen Octavian Badéa och då hette Guitarissimo Akademien.

Tidigare har vi bedrivit externa kurser i samarbete med Carlssons Skola på Östermalm, British International School samt Långängsskolan i Danderyd.

År 2012 blev vi gödkända utförare av musikskoletjänster av Täby kommun och höstterminen 2012 lanserade vi Guitarissimo Musikskolan i Täby. Barn och ungdomar folkbokförda i Täby, mellan åk 1 tom sista året på gymnasiet är berättigade till subventionerad musikundervisning, dvs. det tillämpas samma låga avgift som kommunala kulturskola.

Vår målsättning är att inspirera och verka för ett långsiktigt kreativt musicerande och lärande hos både barn och ungdom samt vuxna. Vi hoppas att detta kommer att vara en källa till stor glädje i livet för er/ert barn och er familj.

Vår ambition är att erbjuda en varierad och mångsidig musikrepertoar. Allt från klassiskt till
modernt, såväl notbunden som gehörsbaserad musik.

CME - Om Oss