Creative Education

presenterar stolt ett Corona säkrat barn & ungdomsevent

Halloween Disco Party

Open-Stage | Prova på | Öppet-hus.

Var: Creative Education, Parkvägen 42, Täby
När: Lördag 31 Oktober
Tid: kl. 15 – 17

Välkomna till Creative Education i Näsbypark. Vi spelar våra favoritlåtar på den öppna scenen, provar nya instrument, dansar till de bästa låtarna. Eller varför inte roliga lekar så som “Stop” och “Gissa Fortnite dansen”, där DJ Mattias kommer att stå bakom musiken.

För den som vill, ansiktsmålning vid ankomst, Coronasäkrad saft, popcorn och godis. Vill du prova spela nya instrument, så har vi det största utbudet av instrument redo för att testas. Tävling – Bästa Halloween Kostym. Prisutdelning för Creative Educations Facebook tävlingar.

Detta event är till endast för barn. Begränsat antal platser. Föräldrar tar vi gärna emot utanför på Coronasäkert avstånd.