Instrumentkurser piano/gitarr/sång

Vill du spela piano, gitarr eller lära dig sjunga?
Då har vi den rätta kursen för dig som vill uttrycka glädje i ditt favorit instrument.
Säkra din plats för HT20 nu: https://www.cme.nu/anmalan

Piano & Gitarr

Våra kurser inom gitarr och piano är nivå och ålderanpassade från nybörjare till avancerad, junior till senior och innehållet kan skräddarsys efter önskemål. Allt från att spela ackord,  enkla melodier till att spela häftiga solon lär vi ut i alla genrer från klassiskt till pop och rock.

Sång

Älskar du att sjunga och vill lära dig mer om din röst hjälper våra pedagoger dig i din utveckling. Genom en glädjefull undervisning får du lära dig hur man stärker sin röst och berör omgivningen. Kursen lämpar sig för alla oavsett nivå och kan anpassas efter önskemål.

Här kan du läsa mer om våra dedikerade pedagoger som undervisar i dessa instrument: Pedagoger