JOBBA HOS OSS

Jobba hos oss

Creative Education är en privat kulturskola i Täby/Stockholm/Upplands-Bro, vi samarbetar med kommunen. Vår verksamhet bedrivs i första hand i musik- och danssalar på skolor efter ordinarie skoldagens slut.

Vi erbjuder en stor bredd i vår kurskatalog – allt från klassiskt till modern dans och  musik. Flertalet av våra pedagoger är frilansande musiker och danspedagoger. Vi söker alltid efter fler dedikerade kollegor till vårt pedagogkollegium. Längre ner på sidan hittar du länk till vårt ansökningsformulär.

Din profil

Du älskar att undervisa, du har en musik/dansutbildning (helst) på folkhögskole- eller högskolenivå. Pedagogisk utbildning är ej ett krav dock vi ser gärna att du har undervisat tidigare. Det är alltid en stor fördel ifall du kan undervisa i flera instrument eller dansstilar.

Tid: eftermiddagar eller kvällar, ramtid ca 13.00 – 21.00, som kan variera mellan olika skolor.

Undervisningsdagar: Undervisningen är upplagt måndag till lördag.

Terminen: Terminer består av 13 – 14 lektionstillfällen, vi följer skolornas läsårsplan och har därför inte undervisning under lov och helgdagar. Höstterminen startar vecka 35 och vårterminen vecka 5.

Kurser: Läs mer om våra kurser här!

Elevunderlag: Elever är mellan 5 – 20 år, men den största åldersgruppen hos oss är ca 7 – 12 år. Det förekommer att vi har även vuxenelever.

Gruppstorlek: Enskilt till flera elever.

Lektionslängd: 20 – 60 min