OM CREATIVE EDUCATION

Creative Education – CME – drivs som modern privat kulturskola och erbjuder ett rikt utbud av kurser för både barn, ungdomar och vuxna.

Vår målsättning är att inspirera och verka för ett långsiktigt kreativt lärande. Vi hoppas att detta kommer att vara en källa till stor glädje i livet för er/ert barn och er familj.

Vår ambition är att erbjuda en varierad och mångsidig repertoar.  Inom musik erbjuder vi allt från klassiskt till modernt, såväl notbundet som gehörsbaserat. Inom dans erbjuder vi flera olika stilar.

År 2021 blev vi godkända utförare av kulturskoletjänster av Upplands-Bros kommun och inför vårterminen 2022 lanserar vi Creative Education i Upplands-Bro. Barn och ungdomar folkbokförda i Upplands-Bro, från 6 års ålder till och med sista året på gymnasiet är berättigade till subventionerad undervisning, dvs. det tillämpas samma låga avgift som kommunala kulturskola.

Creative Education har funnits på Östermalm, i Stockholm sedan 1998 då den grundades av gitarristen och pedagogen Octavian Badéa och hette då Guitarissimo Akademien. Sen höstterminen 2012 har Creative Education erbjudit musikskoletjänster inom Täby kommun kulturskola. Tidigare har vi bedrivit externa kurser i samarbete med Carlssons Skola på Östermalm, British International School samt Långängsskolan i Danderyd.

CME - Om Oss